Grea

Vanmorgen een rustige start. Ten minste. Toch maar als eerste onder de douche gestapt, nadat ik Colin wakker gemaakt had. Toen ik klaar was, kon hij meteen door. Annet ging als laatste, die hoefde pas laat bij hof van sloten te zijn. Ondertussen ben ik maar vast aan het werk gegaan. Toen Colin klaar was, hem naar de bushalte gebracht en weer terug naar huis. Annet was ook vast aan het werk gegaan en kon hier rustiger werken dan op locatie, waar ze aldoor gestoord zou worden met vragen. Maar later was het toch ook tijd voor haar om op pad te gaan. Ik kon nog even blijven hangen. De middag heb ik maar vrij genomen ter compensatie van de uren die ik morgen op mijn vrije dag ga maken. Bijtijds naar Hoofddorp om Colin uit school te halen en snel nog wat boodschappen te doen. Thuis even snel de spullen inpakken en aar Cor om onze pruiken te laten fatsoeneren. Dat werd tijd! Cor had er een flinke kluif aan. Maar dan doe je het in ieder geval niet voor niets 🙂 Weer kortgeknipt door naar mams. Lekker nasi gegeten en in de wc een defecte lamp vervangen. Thuis de hapjes in mijn Krav Maga tas en op naar de sportschool. Eerst even anderhalf uur er tegen aan en aansluitend onze nieuwjaarsborrel. Bijna iedereen had wel iets meegenomen. Van een airfryer met inhoud, via wraps met zalm tot doodgewone blokjes kaas en worst 🙂 Ook diverse zoute knabbels en een goed humeur allemaal. Nu lekker naar bed. Wat zal dat weer heerlijk liggen. Morgen weer bijtijds op. Excursie Havenbedrijf Rotterdam 🙂

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.