De dag erna

Vanmorgen weer bijtijds op (voor een weekend dan). Sam vierde zijn verjaardag. Na de verjaardag weer terug naar Hillegom en een verder rustige middag gehouden. Annet ging de uitverkoop in met haar zus en de “jongens” gingen samen Pokèmonnen (sword tegen shield). De voorstelling van gisteren, ebde nog wat na. Was hij zo traag? Hebben we iets gemist? Was er gewoon net veel aan? Wat was er precies mee… Ondertussen nog even “ingebeld” op de computer van René om een probleempje met e-books op te lossen. Daar was ergens iets mis met de koppeling tussen Adobe en de e-reader. Maar met Google en wat gehark in de registry was ik in staat om dat ook weer op te lossen. Aan het einde van de middag kwam dan de annulering van de geplande werkzaamheden van morgen. Vanwege de problemen met het product Citrix, mogen we morgen geen onderhoud plegen op de HBR machines. Dat wordt dus uitslapen. Na gisteren vind ik dat eigenlijk wel een soort van jammer. Daarna de roti gemaakt en lekker opgegeten. Na het eten nog aan een nieuwe puzzel begonnen. Weliswaar geen van Haasteren deze keer, maar wel een soortgelijke strip-achtige puzzel.

About Peter Hofman 2136 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.