SaSaLeLe

Onverwacht kon ik vandaag toch uitslapen. De geplande upgrade van de databases van het HBR is afgeblazen. Vanwege het huidige lekkage in Citrix, werd het risico van deze actie als te groot gezien. Persoonlijk zie ik niet helemaal de directe link, maar ik heb dan ook niet het hele overzicht. En misschien was het gewoon een opstapeling van dingen, die men heeft laten besluiten de boel af te blazen. Annet ging wel lekker wat aan haar werk doen, terwijl ik lekker in bed bleef liggen. Eenmaal uit bed, heb ik nog even zitten lezen alvorens me verder op de puzzel te storten. Dat werkte aanstekelijk en al snel zaten we met zijn drieën weer stukjes op hun plaats te leggen. Daar waren we zo mee bezig dat het steeds later werd. Het weer werd er ook niet beter op, dus het idee om nog een stuk te gaan wandelen werd minder aantrekkelijk. Maar ik zou Marina nog helpen met haar Apple Tv, dus kon ik toch nog een stukje lopen. Annet ging gezellig mee. Het instellen van het kastje ging vlot, nadat we de afstandsbediening gevonden hadden en al snel was Videoland zichtbaar op de televisie. De oude Apple Tv werkte prima samen met de televisie. Mijn ChromeCast “sprak” de oudere HDMI taal niet meer, vandaar dat geknipper. Terug bij Annet het eten gemaakt en na de spaghetti nog een wandelingetje naar Pompe om wat van de winter special sundays te halen… Helaas… Die waren met vakantie, dus onverrichter zake terug en maar gewoon ijs uit de vriezer gehaald. Colin had ondertussen de puzzel afgemaakt en toen hebben Coln en ik onze spullen ingepakt om maar weer eens richting Badhoevedorp te gaan. Colin is morgen vrij en ik wil graag zo vroeg mogelijk richting mijn werk, dus om te voorkomen dat hij wel heel vroeg zijn bed uit moet, gaan we maar vast die kant op. Thuis nog heel even de camera aangesloten op het SDL SkyWeather station, zodat het ook richting WeatherSTEM rapporteert. En dan lekker naar bed!

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.