Blue Monday

Wakker geworden in mijn eigen bed. Op maandag. Vreemd. Snel in de actie gekomen om een beetje op tijd op mijn werk te zijn. Zachtjes de deur uit om Colin niet wakker te maken. Vreemd. Hij is vrij en wilde eigenlijk wel uitslapen. Vandaar ook dat we bij mij thuis waren. Ondanks de vroegte, was het ongekend druk op de weg. De radio gaf de oorzaak: Citrix. Omdat diverse bedrijven, met name de overheden, hun Citrix servers uit hadden gezet, kon niemand meer vanaf huis werken en moest dus op pad naar kantoor… En dat was dus goed te merken. Andere collega’s hadden soortgelijke ervaringen met het OV. Dit is dus een voorproefje voor als internet het niet meer zou doen. Bij de receptie werden rose blue monday zonnebrillen uitgedeeld… Daar laat ik het verder maar bij… Mijn waakdienst zat er weer op. Ik kan dus weer rustig slapen van de week. Verder weer weinig bijzonders en voor ik het wist, was het al weer tijd om naar huis te gaan. Even Colin oppikken en naar mams. Daar was de plafonnière naar beneden gekomen? en stuk gevallen. Hoe dan? Eerst maar al het glas opgeruimd en vervolgens met verbazing naar de drie pluggen gekeken waar de boel aan heeft gehangen… Had toch afdoende moeten zijn… Maar goed… Ik heb de vitting maar gewoon voorlopig opgehangen zodat mams wel gewoon licht in het zijkamertje heeft. Voor de verandering maar weer eens patat gehaald. Na het eten nog Colin en het oude kleurenscherm naar Monique gebracht. Meteen nog haar oude M240 getest en nog wat spullen uitgezocht. Eenmaal terug bij mams was het inmiddels wel te laat geworden om nog te gaan trainen 🙁 Zeven uur lijdt lastig om te halen op deze maandagen. Volgende keer maar weer beter. Thuis maar weer wasjes gedraaid en spullen opgeruimd.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.