Ach… een dag…

Opgestaan. Op pad gegaan. Het verkeer was al een stuk rustiger dan gisteren. Vanmorgen een gesprek gehad met Kavita over mijn eerste periode bij GAM-3. “Meteen even kennis maken”… Na anderhalve maand… Mmmm… Ook meteen de verwachtingen even bijgesteld. Ze was in de veronderstelling dat ik ook applicatiebeheer deed en dat mijn oude team de zelfde beheerprogramma’s had als “wij”. Helaas moest ik haar melden dat ik hier en daar toch wat nieuwe dingen moet leren. Verder echter weinig bijzonderheden en voor ik het wist was het al weer tijd. In het dorp even een tussenstop bij de toko om eten te halen. Voor hetzelfde geld heb je hier een flinke portie meer dan bij de ToKoToGo op Schiphol, wat op zich wel logisch is natuurlijk. Thuis eerste even lekker zitten eten en toen de grote berg was opgeruimd. Dat krijg je als je wel wast en droogt, maar niet opruimt… Ik heb ondertussen ook ontdekt waar mijn kleine Raspberry Pi weerstationnetje het niet meer doet. weather.com heeft zijn API toegang dichtgezet. Je kunt er niet zo maar meer gebruik van maken. Zal wel een financieel plaatje aan gaan zitten. Dus maar eens kijken of ik die API om kan katten naar openweathermap.org. Daar kun je nog steeds je weerberichten ophalen. Het SDL SkyWeather station ben ik inmiddels een beetje zat aan het worden 🙁 Hoe meer ik doe, hoe minder werkt 🙁 Ook laten de gelijmde bevestigings-pootjes los en beginnen alle printjes los te zwerven door de behuizing 🙁 Tot zo ver epoxy dus… Ik dacht dat dat alles vast zou zetten, maar dat valt dus wel tegen. Nu maar een poging met speciale plastic lijm en met super-superlijm… En nu vroeg naar bed. Nog even lezen en dan snel gaan tukken. Morgen een lange dag.

About Peter Hofman 2190 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.