Plattegrond

Na de wekker meteen maar in de actie. Ons was gevraagd om onze duiktanks mee te nemen naar Only Friends vanavond om ze vast te vullen voor aanstaande zaterdag als we naar Todi, België gaan om de Jostiband hun recordpoging onderwaterconcert te laten doen. Die heb ik dus nog even uit de berging gehaald. Halverwege de ochtend werd de BHV opgeroepen om naar de receptie te komen. Er bleek een collega onwel. Die was vandaag met nieuwe medicatie begonnen en meteen in de auto gestapt om een flink eind naar Houten te rijden. Dat brak hem een beetje op. Na overleg met de huisarts, is een van ons bereid gebleken om hem met zijn auto naar huis te rijden… Het is niet onze verantwoordelijkheid, maar hoe ga je daar mee om? Verder nog wat collega’s ondersteund met het zoeken naar een vergaderruimte 🙂 Omdat ze niet snapten hoe het gebouw in elkaar zat, maar even een plattegrondje opgezocht en naar ze toe gestuurd. Het is dat ook een aardig doolhof. Het ziet er wel overzichtelijk uit, maar van binnen is het een chaos. Na het werk, weer eens naar Only Friends. Afgesproken dat we zaterdag om 06:30 uur !!! richting België vertrekken 🙁 We hebben de nieuwe Only Friends bus tot onze beschikking. We mogen dan wel niet in onze clubkleding komen, maar die bus kunnen ze weinig aan veranderen. Eerst met Leslie, Joep en Maarten gedoken. Ik heb ze laten oefenen met trimmen. Op dezelfde hoogte blijven met als referentie de kier in de wand van het zwembad en vervolgens zonder die referentie, dwars het bad over 🙂 Ook nog zonder masker zwemmen en afgesloten met het rondje van tank bara tank zwemmen. Toen lekker naar huis, waar Annet al zat te werken. Even het zwembad van me af gedoucht en toen gewacht tot Colin kwam.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.