Auto werken.

Vandaag rustig aan het werk gegaan. Lekker thuis. Annet was als eerste weg, want die moest gewoon naar locatie. Colin had tentamen en hoefde pas tegen half één op school te zijn. Naast de gewone werkzaamheden, ingebeld op de diverse dingen die vandaag speelden. Toen het tijd was, Colin weggebracht en lekker op locatie zitten skypen met het team 🙂 Lang leve internet. Als het werkt, is het briljant! Weer thuis, gewoon weer verder gewerkt alsof er niets vreemds gebeurd was. Na werktijd met Colin naar mams gegaan. Gezellig gegeten en de printer nog opnieuw geïnstalleerd. Daar was kennelijk iets mis mee gegaan met het wisselen van de toner. Later weer naar huis om mijn sporttas te pakken en naar Krav Maga gegaan. We werden weer lekker afgebeuld. Thuis lekker gedoucht en naar bed.

About Peter Hofman 2193 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.