Weer een puzzel

Goed geslapen na de drukke dag gisteren. Veel reacties via whatsapp binnen gekregen van mensen die gezien hadden wat we gisteren bij TODI gedaan hadden. Verder een rustig ochtendje gehouden en toen nog even naar de zorgboerderij aan de Amstel gegaan. Annet had iets in haar Cordaan mail over deze locatie gezien. Het is onderdeel van Cordaan, vandaar. Even een stukje langs de Amstel gewandeld en terug door de weilanden. Niet echt het wandelgebied dat genoemd werd, maar toch wel even lekker buiten zijn. Bij de boerderij nog een kop koffie met zelfgebakken appeltaart gegeten en weer terug naar Hillegom om op tijd te zijn om Guus op te vangen. Die moest even gestald worden. Met Guus naar de supermarkt om nog wat boodschappen bij te halen, omdat Luke en Danique ook mee bleven eten. Na het eten, in de avond verder gepuzzeld. Weer een puzzel afgemaakt en naar bed.

About Peter Hofman 2143 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.