Hart van Nederland

Ondertussen bleek ik ook prima zichtbaar geweest te zijn in “Hart van Nederland laat” 🙂 Geen voetje, of elleboog, nee, vol in beeld met Mike 🙂 ook Twitter had ik gehaald 🙂 Maar goed, het normale leven neemt weer aanvang, dus snel opgestaan vanmorgen en in de auto gesprongen richting Houten. De A4 reed zowaar een keer door! Maar gelukkig begon de ellende bij het opdraaien van de A9. Daar had men niet door dat als twee rijbanen, één worden, iemand ruimte moet maken. Wat resulteerde in een groepje in elkaar gereden auto’s. Gelukkig was het net gebeurd, dus was de vertraging niet ernstig. Dat werd dan weer gecompenseerd door twee ander incidenten verder op de weg. Ondanks alle pogingen, viel de vertraging mee. Meestal zit de reistijd wel goed. De dag zelf bracht weer niet veel bijzonders. De reguliere incidenten een aanvrage. Na het werk weer naar mams gegaan. Ik had niet echt veel trek, dus gewoon lekker een paar boterhammen met kaas gegeten. Op maandag is het dan tich wel een beetje opschieten om op tijd bij Krav Maga te zijn voor weer een avondje afbeulen. Gracia was weer zeer creatief geweest in het bedenken van een training. Het is in ieder geval geen sport voor watjes. Dus wat doe ik er eigenlijk 🙂 Thuis het SDL SkyWeather station weer proberen op te starten. Dat lukte echter niet zo best. De accu was te leeg. De externe voeding gaf kennelijk te weinig prik. Het ontbreken van de powersafe en de watchdog timer, gooit de boel toch wel in het honderd. Eerst vannacht maar eens de accu op laten laden en dan kijken of hij start. En als dat zo is, zolang de watchdog schakeling niet werkt, maar zorgen dat er voldoende spanning op het systeem blijft staan. Nog even lekker douchen en dan in mijn bed ploffen. “Sporten is gezond” zeggen ze dan 🙂

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.