En hij is weer terug :)

Vanmorgen meteen uit bed gekomen. Eerst even lijken of het SDL SkyWeather station op wilde starten. Na het omhalen van de schakelaar, gebeurde er wel een en ander en tijdens het verdere ochtendritueel kwam het opstart mailtje binnen. Die doet het dus weer even. Op het werk weer gewoon aan de gang met de lopende zaken. Inmiddels wel de vraag gekregen of ik mee kon helpen met het optuigen van vier nieuwe servers… Graag… Aan het einde van de middag naar het Nikon Service Point in Beverwijk gegaan, omdat mijn camera en de grip gerepareerd waren. Na betaling kreeg ik de boel weer netjes mee. Het zag er weer netjes uit. De body was ook meteen gereinigd en ook de sensor had ik meteen even laten schoonmaken. Een snelle controle liet mijn twee accu’s weer beiden zien op het scherm 🙂 Het belangrijkste euvel was in ieder geval verholpen. Volgende halte was de supermarkt voor wat boodschappen. Thuis lekker het restje van de toko maaltijd van vorige week opgepiept en opgegeten. Tijdens het eten, op aangeven van Annet, “Smeris” van eergisteren terug gekeken. Dat speelde zich af op Bonaire 🙂 Dat was weer een feest van herkenning. Met een soort heimwee gevoel gekeken hoe ze over het eiland heen gingen. Alle bekende plekjes werden wel aangedaan. Gotomeer, zoutpannen, de slavenhutjes, zelfs wat duikers. Wat later kwam Annet. Nog even nadenken over de meivakantie en dan naar bed.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.