Blauwe pink

Weer bijtijds op pad gegaan. Op het werk weer een dag als vele anderen. Weinig spannends. Na het werk weer naar Only Friends. De eerste duik was met Leslie, Joep en Maarten. Deze keer hebben we alles gedaan zonder de bodem aan te raken 🙂 Dat was wel even een uitdaging. Over het algemeen ging het goed, tot ik ze hun automaat uit liet doen. Toen konden ze even niet met hun longen trimmen 🙂 De een ging rap naar de oppervlakte, de andere ging rap naar de bodem 🙂 De derde was al vast op de bodem begonnen. Tussendoor nog even wat tanks gevuld. Met et enthousiast wegzetten, kwam mijn pink nog even knel tussen twee van die dingen 🙁 Auw! Dat leverde me een blauwe nagel op. De tweede duik was met Simon. Die bleef deze keer iets beter onder water. Zijn masker schoof wel iedere keer omhoog. Voor de derde duik bleken al voldoenden mensen te zijn en in kon het water uit. Nog even alle tanks gevuld, zodat alles weer klaar stond en toen naar huis gegaan om op tijd te zijn voor als Colin weer kwam. Ondertussen is het weer te laat geworden om de pluggen in de behuizing van het SDL SkyWeather station te monteren 🙁 Morgen maar proberen te doen. Zo Colin zijn bed in zwiepen en dan zelf ook een tukkie gaan doen.

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.