The Great Wonder

Vroeg opgestaan en aan het werk gegaan. Nog in mijn badjas 🙂 Colin kon nog blijven liggen, die hoefde pas later naar school. Hem heb ik later naar de bushalte gebracht om weer snel verder aan het werk te gaan. Diverse ldap klusjes en verder met het life-cylce management lijstje. Dat begint al vorm aan te nemen. In de middag Colin weer bij de bushalte opgehaald en nog even verder gewerkt tot het tijd was om naar mams te gaan. Deze keer een beetje sneller gegeten. omdat we weer op tijd thuis moesten zijn. Annet en Marina kwamen ons halen voor een voorstelling in de Meervaart: The Great Wonder. Een tot in het absurde, komisch stuk, waarbij je aldoor twee keer moest kijken om niets te missen. Na de voorstelling weer naar huis en de dames bij hun auto afgezet. Nog even zitten en dan zo naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.