Huiskamerconcert

Vanmorgen weer bijtijds opgestaan. René en Ingrid kwamen even langs, zodat ik ze even kon helpen met de muziek voor de uitvaart van tante Martha. Van drie van de vier cd’tjes die ze mee hadden genomen, kon ik het gewenste liedje afhalen. Het vierde hoesje was leeg 🙁 Mara gelukkig kon ik die langs andere weg nog te pakken krijgen. Alles even als reserve op een USB-stick gezet en ook naar de website van het uitvaartcentrum gestuurd. Alles gaat tegenwoordig maar via internet. Nog even bij zitten kletsen over alles en afgesproken hun na de uitvaart te helpen met het opruimen van de flat. Toen ze weer weg waren, nog even verder gepuzzeld. In de middag naar het appartement van Ron en Marga gegaan voor een huiskamerconcert. Maak ik dat ook eens mee. Anouk zong en Jasper begeleide op de piano. Ondanks dat het niet helemaal mijn ding was was het toch erg leuk. Na het concert weer terug naar huis en lekker gegeten. Ik was mijn camera vergeten bij Ron en Marga, dus na het eten nog een lekker wandelingetje terug om die op te halen. Marga wilde ook wandelen en liep ons tegemoet. Na de camera-overdracht samen het rondje afgemaakt en nog even een bakkie gedaan. Nu afgeknoedeld op de bank, wachten tot het tijd wordt om naar bed te gaan…

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.