Bouwput

Vanmorgen eerst nog even aan het werk gegaan, tot iedereen verder gereed was. Toen Colin weer naar school gebracht en toch maar doorgereden naar Houten. Ik heb niet eens geprobeerd het parkeerterrein op te komen en ben meteen naar de loods gereden. Ook die was al zo goed als vol. Naast de ingang vond ik nog een plek waar ik mijn auto kwijt kon. De afdeling zelf was echter aangenaam rustig. Alleen mijn eigen Linux vriendjes waren er. De dag verliep weer zonder incidenten. De bouw naast het pand begint vorm aan te nemen. Wie daar zou willen wonnen weet ik niet, maar ze zien er kennelijk brood in, want worden dure appartementen. In ieder geval lekker dicht bij het luchtalarm en de GSM mast. Na het werk nog even snel langs huis om mijn sporttas te halen. Die was ik voor het weekend vergeten mee te nemen. Meteen maar wat tassen thuis achter gelaten en door naar mams. Colin lag boven in zijn bed. Die was ziek naar huis gegaan. Maar die kwam nog wel naar beneden om mee te eten. Hij lag echter redelijk lamlendig op de bank, dus heb ik hem maar weer snel naar boven gebracht. Bij mams nog een bakkie koffie gedronken en met frisse tegenzin naar Krav Maga gegaan. Die tegenzin speelde me de hele dag al parten en had niets met het sporten te maken. Een beetje op de automatische piloot getraind, wat me dus een flink pak slaag opleverde 🙁 Dit is geen techniek om ongeconcentreerd te oefenen. Bont en blauw nog even langs de supermarkt om wat lekkers te halen en snel naar huis. Lekker een beetje op de bank hangen en dan zo lekker naar bed met mijn boek.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.