Toko

Vanmorgen al voor de wekker wakker. Maar dat was niet zo moeilijk, want van slapen is weinig terecht gekomen 🙁 Draaien, altijd maar draaien… En niet aan een orgel 🙁 Vreemd genoeg niet eens al te moe, dus ik zal toch wel af en toe in slaap geweest zijn, maar toch niet al te vlot op gang gekomen. Lekker dwars tijdens “sluitingstijd” over de dijk gereden. Kan ik meteen kijken of daar daadwerkelijk een bekeuring uit voort komt. Volgens mij niet namelijk. De externe collega die vond dat ik aan “zijn” bureau zat was weer eens aanwezig. Hij was eerder dus had het hele bureau weer verbouwd. Dat zet ik morgen wel weer terug. En dan ook maar eens met Erik babbelen over de situatie met de werkplekken. Als die knakker weer vaker gaat komen, komt daar een keer ruzie van. Voorlopig gewoon lekker verder geklust. In de pauze lekker een rondje door het oude Houten en daarna weer verder met het inrichten van onze nieuwe opstapservers die we opeens door onze strot geduwd kregen… En dan krijg je drie weken de tijd om je zaakjes te regelen, want dan worden de oude afgevoerd… Zo maar… Aan het einde van de middag mijn spullen weer ingepakt en richting het Westen gegaan. Even een tussenstop bij de toko om weer een lekkere bak rames te halen voor vanavond. Thuis eerst maar een begin gemaakt met het opruimen van de was. Die was wel gewassen en gedroogd, maar nooit opgeruimd, dus dat was een flinke stapel geworden op mijn bed. Tussendoor even lekker gegeten en gedoucht en tot slot het laatste restje opgeruimd. Later kwam Annet en hebben we een fly-and-drive geboekt op Sicilie. Ten minste… Een aanvraag gedaan. “Niet alle delen van de reis” waren direct beschikbaar… We wachten het af…

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.