En we hebben weer een hacker…

Op de gewone tijd opgestaan, ochtendritueel afgewerkt en naar mijn werk gegaan. Annet had nog wat speling, dus die bleef nog even. Ik moest zowaar krabben! Gelukkig alleen mijn voorraam. Ook meteen even de voorkant van Annet haar auto meegenomen, die was iets meer aangevroren. In Houten weer rustig aan het werk, Verder met het samen stellen van de LCM lijst. Stukje bij beetje krijg ik de gegevens boven water. Ondertussen ook een mailtje van mijn site. Er was een hacker bezig geweest! Die was echter keurig afgevangen door mijn beveiligings-software. Verder wat discussie over wat wel wel en wat we niet zouden moeten doen. Iemand denk dat het handig is als we alles maar gewoon oppakken. We proberen haar duidelijk te maken dat je dan een beerput open trekt. Je wordt dan echt het afvoerputje van alle ellende waar niemand zijn vingers aan wil branden. Dat heb ik eerder meegemaakt. En de afspraak “naar beste kunnen” wordt al snel “gegarandeerde ondersteuning”. We gaan het zien. Na het werk weer naar Only Friends. Duiken met Leslie. De tweede duik was overbezet wat betreft instructeurs, dus ben ik maar cilinders gaan vullen. Daarna ben ik maar weer gegaan. Er waren voldoende mensen en mijn hoofd stond ergens anders naar. Thuis op de bank geploft en gewacht tot Colin kwam. Lekker Op Disney+ kijken naar “A New Hope“. De eerste! Negentien zevenenzeventig. Twaalf jaar oud. De eerste Star Wars film! Nu lekker op de bank 🙂

About Peter Hofman 2144 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.