Dag tante Martha…

Gisterenavond nog wat frictie met Colin op de valreep. Iets met school, een fiets, skibaan, tijd en zo. Rustig aan opgestaan. We hadden geen haast. Zijn oude mountainbike achter in de auto geschoven en hem naar school gebracht, zodat hij met de fiets naar de skibaan kon voor hun snowboard gymles. En toen wachten tot het tijd was om het droeve deel van vandaag te ondergaan. De uitvaart van tante Martha 🙁 Mams had afgebeld, dus heb ik alleen Monique opgehaald en zijn we naar Westgaarde gegaan. We waren bijtijds, dus eerst nog even langs mijn vader gegaan. Tot mijn verbazing had Monique dat plaatje nog nooit gezien, terwijl het al al sinds ruim voor onze scheiding hangt. Kennelijk nooit van gekomen. Toen naar de ontvangstruimte. Heel veel mensen die ik alleen van naam kende. Mannen die ik alleen als jongetje ken. Maar ook mensen die ik me wel echt herinner. Tante Hanna, Peter en Anneke, Richard en Ingrid en natuurlijk de mensen die we nog op de verjaardagen langs zagen komen. Het was best een zware… Het greep me meer dan ik verwacht had. De tranen liepen gewoon de hele tijd over mijn wangen. Na de plechtigheid nog even condoleren en met wat mensen kletsen en toen maar weer terug naar huis. Nog even langs mams om te vertellen hoe het geweest was en toen echt naar huis. Nog een beetje voor de vorm aan het werk gegaan. Ik was er niet echt bij, dus ik heb wat simpele dingen uit de bak gehaald en opgelost. Colin weer van school gehaald en na nog wat gerommel thuis, weer naar mams. Lekker gegeten en nog wat nagepraat. Toen voor de laatste keer naar huis. Nu om te blijven. In de brievenbus lag een nieuw thunderboard voor het SDL SkyWeather station. De oude zou defect zijn en ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Na inbouwen, bleek ook deze niet te doen wat ik er van verwachtte, dus maar weer een berichtje op het support forum gezet. Mijn hoofd stond niet naar Krav Maga, dus heb ik me maar afgemeld. Zo maar lekker in mijn bed gaan liggen lezen. Morgen maar weer eens het gewone leven oppakken.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.