Opruimen

Vanmorgen naar het huis van tante Martha gegaan om te helpen met opruimen. René en Ingrid waren er uiteraard en ook Tom, Rob, de broer van Ingrid en Marjolein, de vrouw van een oude vriend van René waren er om te helpen. De verdeling was prima geregeld. Annet was druk bezig alle kasten met kleding uit te zoeken. Ik kon wat oude kasten uit elkaar halen, die net leeg gehaald waren. Toen Annet klaar was met de kleding, kon ik verder met het demonteren van die kasten en zo liepen we keurig achter elkaar aan. Ondertussen waren Tom en Rob druk heen en weer aan het rijden naar de stort om de spullen die weg konden, weg te werken. Het ging als een goed geoliede machine. Dat je bezig bent een gewoon leven uit te vlakken, moet je maar even naar de achtergrond schuiven. Tussendoor nog even lekker broodjes gegeten en wat gedronken en weer snel verder. Tegen het einde van de middag waren we op het punt dat het meeste wel weg of onderweg was. Veel meer konden we niet doen. De rest moet naar de kringloop of mee naar huis. Er zal nog wel wat achterblijven dat alsnog weg mag, maar dat is van later zorg. Het is dan ook zinloos om morgen weer op te komen draven. We zijn vandaag zo goed opgeschoten dat dat niet nodig is. Tussen de bedrijven door ook de spullen die wij mee mochten nemen in de auto gebracht en toen was het weer tijd om richting Hillegom te gaan. Daar de meeste spullen overgeheveld naar de auto van Annet. Een boel kleding gaat naar het winkeltje van in het zomerpark. Snel douchen en omkleden om ons te melden bij Frank en Inge. Die hebben voor ons een etentje voorbereid, dat Annet voor haar verjaardag had gekregen. Vijf minuten lopen verder, belden we daar aan 🙂 Pindasoep, lekkere nasi en karamelvla met zeezout. Heerlijk gegeten en gezellig gekletst. En nu lekker naar bed. Uitrusten van deze drukke dag.

About Peter Hofman 2137 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.