Code Oranje

Lekker rustig aan gedaan. Even naar het strand geweest om uit te waaien. Code oranje vanwege storm “Ciara”. Er stond inderdaad een stevig briesje op het strand, maar met de wind mee, was het prima te doen. Na het rondje nog even een mok warme chocolademelk met slagroom genomen en weer terug naar Hillegom. Nog even langs de bouw van Nic zijn nieuwe huis gereden om te kijken hoe dat er in het echt uitzag. Terug in Hillegom de software van het SDL SkyWeather station opnieuw gekloond. Daar zou iets mis mee zijn… Maar nadat ik de software opnieuw geïnstalleerd had, hield ik nog steeds dezelfde problemen. Ben het langzaam maar zeker aardig zat 🙁 De lol is er wel vanaf inmiddels. Als ik even bij elkaar optel wat het inmiddels allemaal niet, meer, doet: de draadloze link, de windsnelheidsmeter, de regenmeter, de fouten op de bliksem sensor, de OLED die kennelijk stoort met de seriële verbinding. Misschien maar gewoon alles weer terugbouwen naar het goed werkende SDL weerstation. Eerst maar eens rustig een nachtje slapen. Morgen weer een volle, drukke dag 🙁 Vroeg op, naar mijn werk, bijtijds naar mams en aansluitend naar Krav Maga

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.