Reisgidsjes.

Vanmorgen maar bijtijds op pad gegaan. Op de woensdagen is het vaak drukker op de afdeling en ik had geen zin om te moeten “vechten” voor mijn werkplek. De haast bleek niet nodig geweest, want lang zaten we nog met z’n tweeën 🙂 Traag stroomde het dan toch wel vol. Ik Had ook mijn beoordelingsgesprek. Dat werd een simpele. Aangezien ik het grootste deel van de periode in een ander team heb gezeten, kon ik gewoon toelichten wat er van de afspraken terecht was gekomen. Uiteraard ga ik er van uit dat mijn huidige manager ruggespraak heeft gehouden met mijn vorige manager, anders zou het wel heel erg simpel zijn. Maar het leverde me in ieder geval weer een “goed” op. De rest van de dag in de bak zitten spitten om incidenten op te lossen. Er waren er weer een paar waar je even je tanden in kon zetten. Meestal omdat de boel niet goed was aangeleverd. Dus eerst dingen uitzoeken en dan toch af moeten wijzen, omdat er iets niet klopt. Zucht. Opvoeden heet dat. Daardoor niet echt aan het normale werk toe gekomen en inmiddels te laat om nog zinnig iets bij Only Friends te kunnen doen. In die waakdienst is het lastig om dingen te laten liggen of over te dragen. Je krijgt ze vanzelf aangereikt. Pas tegen half zeven was ik dus thuis 🙁 De terugweg ging weer van file naar file. Gelukkig had ik nog een lekker bak van de toko in de vriezer staan, die ik lekker heb ontdooid en opgegeten. Verder lekker bij zitten komen van de drukke dagen die achter me liggen. Annet kwam met een verrassing: een reisgidsje voor Sicilië. Lief! Alleen had ik net zelf het zelfde boekje ook binnen gekregen 🙂 We hebben er gelukkig eentje terug kunnen sturen. Colin kwam ook nog met een verzoek: D&D bij “ons”, in de ruimste zin van het woord, dus Hillegom of Badhoevedorp. Want ik had gezegd dat ik wel een keer als taxi op wilde treden… En inderdaad had ik dat wel eens gezegd. Als hij heel graag een keer de gastheer wil spelen, wil ik dat wel doen. Het klinkt debiel, maar of ik hem nu naar Hoofddorp breng en haal, of de rest haal en breng, maakt niet zo heel veel uit. En de rest woont allemaal redelijk bij elkaar in Hoofddorp, dus… Toen hij ook weer bij me was, hebben we het daar nog even over gehad en de mogelijkheden besproken. Vanwege de ruimte aan tafel en de stoelen, ging zijn voorkeur uit naar Hillegom. Kijken of we dat kunnen regelen dan maar. Zo bijtijds naar bed. We zijn allemaal moe.

About Peter Hofman 2140 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.