Thuiswerken, again…

Goedemorgen wekker 🙁 Bwehhhh. Gelukkig werk ik thuis vandaag. Annet mocht als eerste op pad. Colin had zijn fiets weer nodig op school en met de regen die naar beneden kwam was het weer pap die hem maar wegbracht. Ondertussen was ik vast aan het werk gegaan. Het heeft toch wel wat voordelen, dat thuiswerken. In ieder geval betere koffie 🙂 Geen zeurende collega’s. Tussen de taakjes door nog een flinke knokpartij gevoerd om nieuwe opstapservers te krijgen. Het begint een beetje kastje-muur te worden, grrr… De boel uitzetten is kennelijk zo geregeld. Wat er van de gebruikers moet komen schijnt minder belangrijk. Colin weer van de bushalte gehaald en meteen wat boodschappen gedaan. Later samen naar mams op bezoek en na het eten iets vroeger naar Krav Maga. Vanwege de vele zieken, kon Gracia de trainingen wel iets in elkaar schuiven. Dus eerst nog het staartje van de boks training meegemaakt en toen vroeg aan de Krav Maga begonnen. We waren naar met z’n vieren deze keer, dus was er behoorlijk persoonlijke aandacht 🙂 We waren lekker op dreef en Gracia vergat de tijd een beetje, dus in plaats van vroeg stoppen, zijn er langer doorgegaan dan normaal. Ze had ook eindelijk weer hoodies op voorraad dus heb ik nu ook een mooie KMG trui. Thuis in elkaar geploft en snel naar bed gegaan. Morgen weer een dag.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.