Iedereen uitslapen!

Vandaag kon iedereen uitslapen. Colin was uiteraard nog vrij. Ik werkte thuis, dus kan mijn reistijd nog even in bed doorbrengen en Annet had haar eerste afspraak ook pas om negen uur, dus die had ook geen haast. Ook vandaag gaat de strijd om de opstapservers door. Hij blijft dan wel nog een poosje extra aan staan. Dat dan weer wel. Om alle netwerk zaken, die we dus opeens zelf moeten gaan regelen, boven tafel te krijgen heb ik maar even mijn persoonlijke netwerkje aangeboord. Even een informele vraag het informele circuit ingeschoten. Kijken of ik langs die weg een overzichtje kan krijgen met dingen die we moeten regelen. Dat we dat moeten is nog tot daar aan toen, maar we weten gewoon iet wat… Colin wakker gemaakt en lekker thuis geluncht 🙂 Na de lunch weer verder met de puppet-release. Goed meekijken met de procedure. Bij mijn oude team was ik mr. puppet, want daar deden we niet veel met puppet. Hier worden alle puppet registers open getrokken. Het ziet er dan wel meteen een stuk makkelijker uit. Tegen het einde van de middag kwam de vve buurman langs om samen even naar de intercom van een buurvrouw te kijken. Die bleek het opeens weer te doen, dus dat was een kort bezoekje. Toen Colin even onder de douche gestuurd en zich aan laten kleden, zodat we nog even naar mams konden. Lekker gegeten en een beetje bijgepraat. Toen weer naar huis. Nieuwe 3D prints bestellen. Frames waar Raspberry Pi‘s op gemonteerd kunnen worden en die dan op een standaard DIN-rail geklikt kunnen worden. Op die manier de meterkast een beetje opruimen. Netjes de pi’s aan de muur in plaats van op elkaar gestapeld in een hoekje. En dan zo meteen maar een keer lekker vroeg naar bed.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.