Dikke wat dan ook dag…

De dikke dinsdag traditie wordt geweld aan gedaan. Niet meer op dikke dinsdag. Zelfs niet op dikke zaterdag. Vanwege de vele bezwaren van iedereen, is het nu dikke zondag geworden. Maar dan wel die ervoor… Hoe groter de groep, hoe moeilijker het is om iedereen tevreden te stellen. In de ochtend vast de voorbereidingen gedaan. Het tafelblad uit de berging gehaald en op schragen gezet. Die moest natuurlijk ook meteen gedekt worden 🙂 Buiten huilt de wind om het huis… Nou ja, wind, zeg maar storm.Na de middag zijn we begonnen met het bakken van de pannenkoeken. Uiteraard eerst het beslag maken en dan de koeken bakken. Flink stapels met spek, met appel met kaas en naturel. Ondertussen kwamen Timo en Merel al, die de banaan mee gingen bakken. Tegen vijf uur kwam de eerste binnen. Ook veel meldingen van vertragingen… Ben je weken bezig een datum te prikken waarop iedereen kan, krijg je de ene na de andere vertraging binnen 🙂 Onder het mom “op=op” zijn we maar begonnen. Totaal waren we met drieëntwintig personen aan het schransen! Anderen hadden ook nog gebakken en Marina had ijsjes meegenomen als toetje. Verder waren er nog wat klapstoeltjes meegenomen zodat iedereen kon zitten. Na een gezellig avondje pannenkoeken verorberen ging ieder weer zijns weegs. Alles was wel al afgeruimd door de troepen en het opruimen van het meubilair hadden we zelf ook rap voor elkaar. Nu lekker op de bank hangen en zo naar Lubach kijken.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.