Carnavalsoutfit, nee NIET de mijne :)

Vanwege zijn veertig-minuten-rooster lag Colin zijn starttijd iets anders. Tijdens de ochtend voorbereidingen kwam hij echter met “goed nieuws (voor hem)” en “slecht nieuws (voor mij)”… Ik voelde de bui al hangen… Zijn eerste uur viel uit, dus hij mocht later naar school. Helaas voor hem, had ik een afspraak in Houten om half tien, dus kon niet later langs school met hem. Dus het “slechte nieuws” terug gekaatst met de melding dat hij zich dus een lesuur moest vermaken op school. Pruttel… Of hij dan wel de Nintendo Switch mee mocht nemen. Dat vond ik dan wel goed. Normaal gesproken vind ik dat niet nodig, maar als hij zo’n uurtje moet doorbrengen, vooruit dan maar. Vanaf het Kaj Munk College, snel door naar Houten. Het verkeer was natuurlijk drukker dan je gehoopt had, maar met niet al te veel vertraging zat ik dan toch op mijn plek. Ten minste… Ik kon mijn plek weer gaan herstellen, want Bob de Verbouwer was weer langs geweest. Dus mijn spullen waren weer weggezet. Woensdag maar het Bob de Verbouwer briefje ophangen met het verzoek om van mijn spullen af te blijven. Kijken of dat gaat helpen. Inmiddels hadden wed e lunch gehad en werd het tijd voor onze dagstart… Jawel… Start… Dat proces snappen ze op deze afdeling echt niet. Scrum-technisch, is het het eerste wat je doet op de dag en is het inhoudelijk ook geheel anders als wij doen… Maar goed, ik blijf het niet zeggen. Binnenkort toch maar eens mijn scrummaster training afmaken en het examen doen. En toen kwam Leon nog even op de app 🙂 Die moest even zijn carnavalsoutfit showen. Waar is zijn sik gebleven?!?!? Ik zal die zuiderlingen nooit snappen. Mara goes, als ze maar lol hebben. Tegen het einde van de middag weer richting mams. Het was al vreselijk druk op de weg. Het kostte me al een half uur om op de A2 te komen 🙁 Wat een ellende is die weg ook. Mara goed, dat is nu eenmaal het geval. De rest van de route reed goed door, ondanks het slechte weer. Bij mams nog even de ketel bijgevuld en lekker lasagne gegeten. Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en naar huis gegaan. Onderweg nog wat lekkers gehaald en thuis alle tassen weer opgeruimd. De nieuwe sportschoenen in de Krav Maga tas, de andere gympen in de gang bij de rest en alle was in de wasmand. De oude laptop van tante Martha stond nog steeds te herinstalleren. Die was in slaap gevallen 🙂 Verder was de inlaat van de aquariumpomp weer verstopt, waardoor er weinig water in kwam. Nog wel genoeg om te functioneren, maar hij maakte wel herrie. Even de sleufjes schoonmaken en het liep weer goed. Nog even lekker rustig zitten en dan naar bed.

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.