ProfielWerkStuk

De hele nacht liggen draaien. Gewoon niet in slaap kunnen komen. Waarom? Geen idee. Te veel inspanning gehad misschien. Vanaf een uur of drie kan ik me niet veel meer herinneren, dus toen zal ik wel in slaap gevallen zijn. Ik werd in ieder geval wel wakker van de wekker. Één keer snoozen en toen in actie gekomen. Er stonden geen paniek sms-jes op mijn telefoon, dus ik ging er van uit dat KPN nog steeds toegankelijk was. Beneden bleek ik wel opeens te moeten krabben en er werd gewaarschuwd voor gladheid. Maart hè… Onderweg ook nog meldingen van problemen door een autobrand in de buurt van Utrecht en een zware klap op knooppunt Oudenrijn… Gelukkig blak dat allemaal niet op mijn route te liggen en had ik daar niet direct last van. Op de verdieping bleek mijn bureau opeens inderdaad mijn bureau te zijn. BdV had nu toch bakzeil gehaald en zich op zijn toegewezen plek genesteld. Toen ik binnenkwam hoorde ik hem er nog wel over pruttelen tegen een andere collega die er al was, maar dat verstomde snel. Zo zielig dit 🙁 Maar goed. Verder met de orde van de dag. Na de dagstart nog even een mailbox getest en toen lekker een rondje door Houten gelopen. Even wat boodschappen gedaan, maar vergeten te pinnen. Hopelijk op tijd maar weer vertrokken. Een beetje mijn best doen om op tijd op het Kaj Munk College te komen voor de presentatie van het profielwerkstuk. Dat bleek prima te lukken. Ik was zelfs eerder dan Monique en Colin 🙂 Op de valreep waren die er dan ook en zijn we naar het lokaal gegaan. De meesten waren er al en de presentaties konden beginnen. Mats, Colin en Sem waren eerst. In de afstemming was waarschijnlijk iets niet helemaal goed gegaan, want de presentatie werd voor het grooste deel door Sem gedaan, wat bij de andere twee wel wat verwarring opleverde. Maar daar zal nog wel over nagepraat worden. De viooltjes deden het in ieder geval niet al te best op brak water. Dat bleek uit hun onderzoek naar de effecten van een mogelijke verzilting van de grond door stijging van de zeewaterspiegel. De volgende groep had onderzocht wat de effecten van CBD, een niet-psychoactieve cannabinoïde, die voorkomt in cannabis, waren. Ook was door een paar dames onderzocht wat voor beleving de jeugd met botox heeft. Dan nog een groepje die het over de effecten van broeikasgassen had en onderzocht heeft wat “men” daar van weet en bereid is daar iets aan te doen. Na de presentaties weer naar huis, een was aangezet, een beetje opgeruimd en zo bijtijds naar bed.

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.