LOS gesprek

Tegenwoordig ben ik ongeveer een uur voor de wekker al wakker. En dan lig ik maar te draaien, tot ik vlak voor de wekker gaat alsnog in slaap lijk te vallen. Beetje irritant, maar om nu zo vroeg al op te staan lijkt me ook niets. Het ochtendritueel weer afgewerkt en naar het werk. We hebben nog steeds gen instructies gekregen om thuis te werken, dus alles zal nog wel “veilig” zijn. De “strijd” om de werkplekken lijkt beslecht. Ook Moh heeft zijn spullen gepakt en is aan het blok bij BdV gaan zitten. Dat geeft Marco nu de ruimte om, als hij dat wil, ons team in te dikken en er een 4X4 blok van te maken 🙂 Dus verder met de orde van de dag. Lopende zaken oppakken en de bak in de gaten houden. Vanwege het LOS gesprek vanavond, heb ik me afgemeld voor Only Friends. Dat gaat wederom niet lukken 🙁 Hierdoor kon ik wel wat langer door werken, zodat ik meteen door naar het Kaj Munk College kon. Tussendoor nog even iets wezen eten. Om niet alles overhoop te gooien is dat wel gewoon döner geworden 🙂 Enig autisme is me niet vreemd 🙂 Op school was ik de eerste. Op vraag hoe ver Colin en Monique waren, kwam een verontrustend antwoord. Ze waren het vergeten. Hoe dan ?!?!? Ik zal het wel nooit begrijpen. Ze gingen meteen weg. Gelukkig liep alles op school uit, dus ze waren nog in staat geweest om te komen voor we binnen werden geroepen. Ongelooflijk! Het gesprek ging verder als gepland. Colin gaat van twee vakken een examentraining doen om er voor te zorgen dat die cijfers uit het roos gaan. Het is wel lichtrood, maar toch. Met voornemens weer richting huis gegaan. Omdat ze in de haast geen spullen hadden meegenomen ben ik maar even achter ze aan gereden om Colin zijn spullen nog te laten halen en met mij mee naar huis te gaan. Annet was er al. Nog even bijkletsen en dan naar bed.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.