Tekenen in de lucht

Vanmorgen was Annet weer als eerste op pad. Ik heb Colin even een slinger gegeven en ben weer verder aan het werk gegaan. Thuis heb ik mijn eigen laptop ook aanstaan voor het nodige vermaak tussendoor. Toen ik buiten een helikopter hoorde, schakelde ik even naar flight tracker om te kijken wat dat was. Dat bleek een politie helikopter te zijn die duidelijk op zoek was naar iets. Met de sporen aan, zag ik een mooi cirkeltje getekend boven Osdorp. Ondertussen weer een paar taken uit de bak opgepakt en opgelost, maar meer nog afgewezen, omdat ze volslagen onzinnig, onduidelijk of ongeautoriseerd waren. Men pleurt alles maar over de muur en het zal wel goed komen… NOT! In de middag nog heel even naar de ANWB om een boek te halen en meteen Colin op te pikken. Weer thuis nog een uurtje aan mijn lijstje gewerkt en toen naar mams. Lekker nasi gegeten en de tuindeur “gerepareerd” 🙂 Omdat ik me nog niet helemaal optimaal voel, heb ik me maar afgemeld voor Krav Maga en ben ik naar huis gegaan. Thuis de isc-honeypot weer gerepareerd en begonnen met het opbouwen van de nieuwe Minecraft server. Zo maar lekker vroeg in bed duiken. Nog even een uurtje lezen en dan tukken. Truste!

About Peter Hofman 2226 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.