Teeveetje…

Ruk geslapen 🙁 Veel liggen woelen. Niet echt uitgerust op gang gekomen dus. Het ochtendritueel afgewerkt en na bij mams ontbeten te hebben, naar de overkant om Chananja te helpen met het in elkaar zetten van een kast. Dat leken drie kastjes te zijn dus samen een wand vormden. Het was best een klusje. Toen alles bijna in elkaar zat, moest ze even naar de overblijf. Ondertussen kon ik de laatste hand leggen aan de kastjes. De glazen plankjes plaatsen en ook vast al het verpakkingsmateriaal klein maken en bij elkaar opstapelen. De netwerk en anders spul is achter een van de deurtjes verdwenen en toen ze weer terug was hebben we samen de nieuwe televisie van boven gehaald en nog even geïnstalleerd. Tussendoor nog even wat broodjes gegeten en toen was het voor mij tijd geworden om Colin weer op te gaan halen. Meteen de “oude” televisie meegenomen. Die was nog prima, groter en slimmer dan de mijne, dus die heb ik over genomen. Ben ik ook weer een paar jaar de toekomst ingekropen 🙂 Met Colin nog even naar Zandvoort voor onze portie vis. Ik had inmiddels ook ontdekt dat ik mijn telefoons was vergeten mee te nemen. Maar na het brengen van de portie naar mams, ben ik nog even naar Chananja gelopen om ze op te halen. Raimo lag ondertussen breeduit naar de nieuwe televisie te kijken 🙂 Thuis mijn nieuwe naar boven gebracht en meteen weer op pad om nog wat boodschappen te doen. Toen ik dan eindelijk echt thuis was en kon blijven, ben ik de televisie gaan installeren. De oude weghalen was simpel. Het plaats maken voor de nieuwe was lastiger. Er bleef niet veel ruimte meer over voor de foto’s en zo. Daar moet ik maar een ander plekje voor zoeken. Of… De nieuwe televisie aan een beugel aan de muur hangen. Dat is misschien een betere oplossing, maar daar ga ik nog even over denken. Ik moet ook nog een grotere netwerkswitch zien te regelen, want ik kon nu poortjes te kort. Alles zit tegenwoordig maar op het internet! Na de hamburgers, hebben we de spullen weer ingepakt gaan we naar Hillegom.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.