Het geheime dagboek van…

Vanmorgen ging de “wekker” vroeg. Malin was blijven slapen en meldde zich al vroeg met wat gejengel. In de loop van de dag zijn we nog naar het Keukenhofbos gegaan. Daar is een kinderboerderij waar ook Luke met Guus naar toe ging. De grootste uitdaging was om de kids op hun benen en uit de plassen te houden. Toen iedereen alle diertjes weer gezien had, zijn we nog wat wezen drinken en weer naar huis gegaan. Later kwamen Sam en Lisanne Malin weer ophalen en konden wij langzaam maar zeker richting Almere gaan waar we eerst naar de verjaardag van Rebecca gingen. Dat is altijd de gezellige (on)georganiseerde chaos 🙂 Bep had een flinke voorraad hamburgers klaar gemaakt waar we ons tegoed aan konden doen. Vervolgens ging de route verder naar een andere locatie in Almere, waar we de verjaardag van Lex gingen vieren. Die twee stemmen die dag altijd fijn op elkaar af, zodat wij dat in één keer af kunnen werken 🙂 Vanavond hebben we daar het de nieuwe serie “Het niet zo geheime dagboek van C. Toonstra” bedacht en geschreven 🙂 Wat een hilariteit! Ome Chris maakt het een en ander mee in zijn tehuis. En we waren natuurlijk prima in staat om dat tot in het uiterste te overdrijven 🙂 Wat later dan gepland zijn we weer terug naar Hillegom gereden. Nog even zitten en dan lekker tukkie doen.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.