Zondag…

Vandaag lekker rustig uitgeslapen. Er waren geen dringende redenen om vroeg op te staan, dus… In de middag nog even naar de supermarkt gelopen om de ontbrekende boodschappen even te halen. Dat was dan meteen onze wandeling. Na het eten de uitnodiging voor Colin zijn verjaardag gemaakt en de deur uit gedaan. Daar had ik een leuk toepasselijk plaatje voor gevonden 🙂 Verder nog “Boer zoekt vrouw”, “Wie is de mol” en “Zondag met Lubach” langs zien komen, de fly-and-drive Sicilië in kaart gebracht en toen naar bed.

About Peter Hofman 2135 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.