Krav Makids

En de werkweek is weer begonnen. Joep was gisterenmiddag al richting Düsseldorf vertrokken. Annet ging vanmorgen weer eens op de fiets naar haar werk en ik mocht Colin op school afzetten onderweg naar Houten. Gelukkig was iedereen weer lekker wakker op de weg 🙁 Van de ene aanrijding naar de andere… Dat is op zich nog niet zo’n probleem zolang je er niet bij betrokken bent,maar de bijkomende files werken niet echt in je voordeel 🙁 Ook even de uitnodiging voor Colin zijn verjaardag aangepast. Tien uur inloop bleek toch iets te optimistisch. Dat gaf ons wel erg weinig tijd ter voorbereiding en veel tijd tot de daadwerkelijke lunch. Maar elf uur bleek geen probleem. De werkdag was redelijk standaard. Vreemd toch hoe snel een rommeltje als standaard en normaal wordt herkend 🙂 Aan het einde van de middag, weer naar mams. Vandaag maar weer eens patat gehaald. Dat was best weer een tijdje geleden. Colin ging zich zowaar aan een kroket wagen! Na het eten, Colin weer naar Monique gebracht en richting Krav Maga gegaan. We kregen weer een nieuw setje zware oefeningen voor onze kiezen 🙂 Dat leverde weer de nodige blessures op bij een aantal personen. Weer behoorlijk gesloopt naar huis gegaan en daar de spullen opgeruimd. Nog even televisie gekeken en dan zo lekker naar bed. Nog even lezen en dan tukken.

About Peter Hofman 2220 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.