Stapelfoto :)

Die wekker en ik gaan het nooit met elkaar vinden denk ik 🙁 Bijtijds krakend en piepend op gang gekomen en op pad gegaan naar Houten. Ik was dus ook prima op tijd voor een goede parkeerplek. Bij de receptie even een BHV porto opgehaald en naar mijn werkplek gestrompeld. Daarmee had ik mijn ochtendwandeling ook weer gehad. Via de koffie naar mijn plek. Alles aangesloten en op gang gekomen. Ik kwam weer niet aan mijn lijstje toe, want er druppelden weer diverse vage problemen binnen. Met als klapstuk onze Keith die niet op onze wiki server kon komen, ondanks dat hij wel in de wiki groepen zat. Daar was iets mee, maar wat ook alweer… In de dagstart werd ook weer gediscussieerd over vele dingen die daar niet thuis hoorden, maar goed, die strijd heb ik opgegeven. Na de dagstart was het al weer snel tijd om te eten, wat ik deze keer in mijn eentje kon doen, omdat de rest thuis werkte, zoals vaker op dinsdag. Aan het einde van de middag weer naar huis. Even langs de toko om een lekkere bak eten te halen en door. Even de bak in tweeën gedeeld en een deel opgewarmd en de rest in de vriezer gedaan. Met de koffie moet ik even zuinig gaan doen, want ik vergeet aldoor nieuwe bonen te kopen 🙁 Vervolgens de laptop van mijn werk opgestart om wat te rommelen met de nieuwe Minecraft server. De mail piepte en daar kwam dan het bericht… Thuis werken in verband met de COVID-19 uitbraak. Er was geen enkele reden om aan te nemen dat er ook maar één KPN medewerker besmet was, maar voor alle zekerheid gaan we over op een AB schema, waarbij altijd de ene helft thuis werkt en de andere helft op kantoor. En voor het schema er is, moet iedereen die die mail las vooralsnog thuis blijven. Ook nog even gezocht naar een inbouw DVD brander voor René zijn laptop. Die dingen zijn alleen te koop als vervanging. Je moet dus het frame, het beugeltje en het frontje al hebben 🙁 Die onderdelen zijn nagenoeg onmogelijk te vinden. Op ebay iets gevonden wat zou kunnen voldoen. We gokken het er op. Later op de avond kwam Annet en werd het tijd om te gaan slapen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.