Kantoor aan huis…

Vandaag weer “regulier” thuis werken. Het ochtendritueel afgewerkt en Colin even naar de bushalte gebracht. Thuis weer snel verder met alle drukte op het werk. Het houd ons in ieder geval wel druk bezig. Om elf uur kwam er nog iemand kijken naar een lekkage die we in de flat hebben. Bij harde regenval met storm uit een bepaalde hoek, lekt er water in de hal beneden. Dat komt waarschijnlijk tussen de aansluiting van de flat aan de bergingen. Hij gaat iemand langs sturen om op het dak te kijken of de bedekking en de water afschotten in orde zijn. Snel weer aan het werk. Het werd weer een dag vol met dingen die “even” gedaan moesten worden. Tussendoor nog even Colin van de bushalte gehaald. Die was wat vroeger vanwege een veertig-minuten rooster. Gelukkig ook nog wat dingen af kunnen maken en snel werd het weer einde van de dag. Vandaag maar eens op tijd er mee ophouden. Samen naar mams, ondanks het RIVM advies om ouderen niet meer te bezoeken… Lekker shoarma gehaald en na het eten nog even de vuilnis weggebracht en de boodschappen uit haar auto gehaald. Krav Maga werd inmiddels afgezegd, vanwege de vele annuleringen. Werk, ziekte, enz, leidde tot twee potentiële deelnemers… En dat was toch wel een beetje weinig om een fijne training te hebben. Dus een avondje bijkomen. Inmiddels is de Corono-gekte in de regering losgebarsten. Opeens is het overal een probleem… Alsof we dat niet aan zagen komen… Nu lekker thuis. Verder rommelen met de verschillende Raspberry Pi‘s. Zorgen dat de boekenserver weer gaat werken. Zorgen dat de Minecraft server automatisch gaat starten en ook weer als los access point gebruikt kan worden. Ook de firewall moet nog goed worden ingeregeld. En als ik het nog voor elkaar kan krijgen om nog iets van de oude werelden te redden van de oude gecrashte server, zal dankbaarheid mijn deel zijn 🙂 Allemaal dingen die nog gedaan moeten worden. En toen… Mail van Joost… Mail van Erik… Per direct werkt AL het kantoorpersoneel van KPN thuis. De 50/50 verdeling van gisteren is per direct komen te vervallen. Nou, ik rol me in mijn dekentje op de bank en ga het wel zien.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.