Golfjes…

Het begon als een gewone vrijdag. Al snel bleek op het nieuws dat half Nederland het op zijn heupen had. De ene na de andere activiteit wordt geannuleerd. Het zal wel nodig zijn… We zien wel waar het schip strand. Het is wel duidelijk dat het niet uitmaakt wat er besloten wordt, er is altijd wel een groep die het er niet mee eens is. Maar ook dat is niets nieuws in dit land 🙂 Bij mams ontbeten, hoewel dat ook tegen de nieuwe richtlijn indruist om niet bij ouderen op bezoek te gaan… De F1 start in Australië is afgeblazen, de volgende in Bahrein zou sowieso al zonder publiek zijn, daarop was China al geannuleerd en dan zitten we al bij Zandvoort 🙂 En dat is dan alleen de F1 nog maar. De marathon van Rotterdam is afgeblazen tot groot verdriet van Luke. Weer thuis belde er opeens een paar mannen aan die voor de lekkage in de gang kwamen kijken. Ik heb ze verteld waar ze wezen moesten en ze gingen aan het werk. Toen werd ik door een collega benaderd over mijn Pulse problemen. Ik kan maar niet via Pulse met mijn laptop bij de Github omgeving komen, ondanks dat dat wel zou moeten kunnen. We hebben wat dingen uitgeprobeerd, maar kwamen er zo snel niet uit. Omdat ik Colin weer moest gaan halen, hebben we het maar even gelaten en gaan we maandag verder. Toen ben ik Colin van school gaan halen en zijn we lekker naar het strand gegaan om onze portie vis te halen. Er stonden best golven zeg maar. De wind stond ook recht op het strand. Terug thuis besefte ik opeens dat ik vergeten was de portie van mams weg te brengen, dus Colin er uit gezet en nog even langs mams gereden en haar kibbeling gebracht. Toen ik thuis parkeerde werd ik gebeld door iemand van een ontstoppingsbedrijf. Die zocht water… Uiteindelijk kwam ik er achter dat de mannen van vanmorgen vastgesteld hadden dat het dak vol water stond. Ze hadden een gat in de afvoerpijp gemaakt, omdat die verstopt leek. Het dak liep nu in ieder geval leeg. De afvoerpijp zelf zat verstopt en daar was hij weer voor gebeld. Gelukkig had hij nog water genoeg bij zich om vast te kunnen stellen dat de afvoer een groter probleem had. Zijn ontstopper liep vast bij een bocht, waar hij niet meer doorheen kwam. Volgens hem moest de boel opgegraven worden… Dat mag Michiel van PIT beheer dan weer gaan regelen. Colin was boven met zijn huiswerk bezig 🙂 Hij nam net even een korte pauze. Die liep wel een beetje uit de hand, dus heb ik hem later maar weer aan het werk gezet. Even de pizza’s besteld en nog even aan het werk gegaan, op mijn vrije dag ja… Ook weer verder gegaan met de Minecraft server. Hij is nu ook weer geconfigureerd als wifi access-point als het goed is. Dan kan hij ook meegenomen worden om samen te spelen. Nu wachten op het eten en dan de vrijdagavond weer in. Monique komt Colin halen op weg naar Brabant, ehmmm… Ik ga weer naar Hillegom. Kijken wat er het weekend nog te doen is in een openbare ruimte.

About Peter Hofman 2139 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.