Gevuld parkeerterrein

Dag twee in isolatie. De live stream die de raad van bestuur gisteren zou uitzenden, was niet gelukt wegen technische problemen (teams, red.) dus vanmorgen stond er een video boodschap in de mail. We zijn geweldig! Oké een hart onder de riem is erg fijn, maar je kunt het ook te ver drijven. Vervolgens een weergave van hoe we het gaan doen en waar de prioriteiten liggen. Alle reguliere projecten die ook maar zijdelings met de datacom te maken hebben, zijn per direct stopgezet. Alle pijlen worden gericht op de beschikbaarheid van alle netwerken. Alles wat werkt, vooral laten werken. Dus geen migraties meer voorlopig. Voor ons betekent dat niet zo heel veel. De lijntjes zelf, doen we niets mee. Voor ons is het zorgen dat de facilitaire systemen van een aantal kritieke bedrijven goed blijven draaien. Verder de dag druk bezig geweest met de lopende zaken. Tussendoor even boodschappen gedaan en in ieder geval een deel van de gezochte dingen kunnen kopen. Vanmiddag nog maar een rondje. De toko lijkt in ieder geval wel open te gaan. ‘s middags nog even langs de toko gegaan om weer voor een dichte deur te staan. De openingstijden waren aangepast, dus later nog maar een keer proberen. In ieder geval waren er openingstijden 🙂 Om vier uur dus weer een poging en nu lukte het. Gelukkig kon ik hier een complete maaltijd in één keer krijgen. Mijn pogingen om iets anders te verzinnen strandden in het niet voor handen zijn van ingrediënten. Aan het einde van de middag kwam Annet al. Ze was alleen thuis, omdat Joep met de vrachtwagen weg was. Dus had ik gevraagd of je dan hier kwam eten. Samen lekker de rames opgepeuzeld en nog een toetje genomen. Ik de bak ananas, Annet de rijkelijk aanwezige yoghurt met fruit en vogelvoer. De avond verder ingegaan met wat televisie en zo lekker aar bed.

About Peter Hofman 2141 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.