Toepasselijk bord

Vanmorgen de wekker maar een uurtje later af laten gaan. Mijn weggevallen reistijd lig ik toch liever in mijn bed dan dat ik daarin werk. Colin was er ook weer. Deze week schoolt hij vanaf huis. Dat is ten minste wel de bedoeling. Hij vind een beetje dat hij vrij heeft, maar daar moeten we even de regels op aanscherpen. Dus om acht uur heb ik hem maar uit zijn bed getrokken, zodat hij aan zijn schoolwerk kon gaan. Ik werd opeens met een collega in een nieuw traject getrokken… Dat resulteerde in een drie kwartier langen conference call waar we weinig in te zoeken hadden 🙁 Er word te veel geluld in dit bedrijf. De dagstart gaat tegenwoordig wel een stuk sneller. Daar zien we nu kans om de boel bij het onderwerp te houden. Na de start, kwam nog een mailtje met de webcast van een andere bobo die gisteren niet door gegaan was vanwege technische problemen met “teams”. Het leuke was dan wel dat hij begon met het ophemelen van datzelfde “teams”. Hoe geweldig we daar nu mee samen kunnen werken. Beetje vreemd 🙂 Maar goed, we doen het goed, klanten zijn lyrisch over hoe we hun helpen, de netwerk belasting gaat door het dak omdat iedereen thuis werkt. Wat dan ook leuk is het statistiekje dat hij laat zien waarop twee “diensten” de grootste load geven, te weten: “Call of Duty” en “Frozen 2” 🙂 Hoezo thuis”werken”??? Ik zag ook nog een oud bord naast mijn stelling staan, dat ooit eens onterecht boven mijn werkplek aan de Paalbergweg hing. Nu heb ik er een goede plek voor gevonden 🙂 Aan het einde van de werkdag weer naar mams. Ondanks het ontwijk gebod van ouderen, denk ik dat een beetje gezelligheid geen kwaad kan. Colin is nog even bij Monique langs gegaan om wat te vragen over schoolwerk. Ik heb de hogedrukspuit meegenomen om het bordes van Annet schoon te spuiten. Bij mams lekker gegeten en later weer naar huis. Even de televisie aan en in de gids stond een keer iets interessants: “Edge of Darkness“. Een verfilming van een oude televisieserie “Edge of Darkness” die ik vroeger eens gezien heb. Jammer genoeg niet het origineel, maar toch een goed verhaal dat op de een of andere manier altijd is blijven hangen sinds 1985…

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.