Corona-corridoor

Mijn vrije dag… Lekker thuis… What’s new… Door dat thuis werken vervalt het thuis gevoel een beetje. Ondanks dat mijn werkplek op een eigen, aparte plek in huis is. Bijtijds Colin ook uit bed gewerkt om “naar school” te gaan. Daar droop de animo ook niet van af. Afgesproken dat hij tot het ontbijt nog even aan kon klooien, maar dan echt moest gaan leren voor het schriftelijk examen dat volgende week echt van start gaat. Zelf mijn gpsr geupdate en geladen met caches voor het weekend. We gaan weer een stukje Hollands kustpad deel twee lopen en hebben een B&B geregeld. Vooralsnog gaat alles gewoon door. De sluiting van alle horeca hebben we kunnen opvangen doordat we een kamer met een klein keukentje krijgen waar we zelf iets kunnen knutselen. Iets eenvoudigs, want koken stond eigenlijk niet op het programma. Het was lastig om me niet op mijn werk te storten. Die laptop staat daar maar te snorren. Gewoon omdat dat makkelijk is. Ik heb alleen een beetje meegekeken hoe alles liep, of er niet ergens brand uitbrak, maar ik heb me in kunnen houden en me nergens mee bemoeid. Rond de lunch is Colin nog even iets voor zichzelf gaan doen en is op mijn teken weer netjes met school doorgegaan. In de middag zijn we nog naar Zandvoort gegaan voor onze portie frisse neus en vis. Bij Floor waren de sta-tafels verdwenen en vervangen door een corona-corridoor. Afstand houden, één voor één bij de kraam en niet blijven hangen om te eten. Dus deze keer weinig geklets en meteen terug naar de auto. Toen we uitgegeten waren, nog even de portie bij mams gebracht en terug naar huis gegaan. Het bericht uitgestuurd dat we de verjaardagslunch van Colin maar opschortten 🙁 Gezien de huidige situatie en het feit dat het er voorlopig niet beter op wordt, hebben we het feestje maar uitgesteld. Balen, maar niet echt te voorkomen 🙁 Toen kwam het volgende onvermijdelijke: onze vakantie naar Sicilië is geannuleerd door de reisorganisatie 🙁 Ook dat is super balen, maar even verwacht 🙁 Verder gegaan met het tunen van de Minecraft server en mezelf een paar keer buiten gesloten (buiten die server dan). Ontdekt dat er op een Raspberry Pi Pi4 weer een afwijkende HDMI aansluiting zit. Meteen maar een verloopkabeltje besteld. Trouwen ook nog een verloopkabeltje besteld om mijn high-gain antenne aan de flight tracker stick te koppelen. Na het eten nog even gewacht tot Monique Colin kwam halen. Ondertussen nog even het fietsenrek aan de auto gehangen. Als die twee op weg zijn, nog even douchen en dan zelf op weg naar Hillegom.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.