Bestuursvergadering VVE

Pfff, dinsdag, weer een thuis dag. Gisteren zijn de regeltjes weer ietsje strakker gezet. Evenementen zijn vanaf nu in zijn geheel verboden. De grens van honderd personen is weggehaald. Niet dat dat voor mij heel veel uitmaakt. De anderhalve meter wordt ook strenger gehandhaafd. Daar hield ik me toch al aan, dus ook dat gaat niet veel verschil maken. De regel dat je nog maar drie mensen op bezoek mag hebben is een nieuwe die wel meteen een boel dingen onmogelijk maakt. Maar Colin zijn verjaardag hadden we toch al uitgesteld, dus ook dat heeft geen grote impact. Maar goed, weer aan het werk. Even door waar we gisteren gestopt waren. De applicatie mannen klaagden nog wat over missende filesystemen, maar ze keken denk ik verkeerd, want die waren er gewoon. Al snel zagen we het ene proces na het andere starten. Voorlopig leek dat de goede kant op te gaan. Ondertussen zijn we zelf nog verder gaan spitten in het probleem van een paar niet startende daemons. Tussendoor even boodschappen gedaan om wat te kunnen koken, mocht dat nodig zijn. Ik moet nu wel wennen dat ik voldoende in huis haal. Normaal ben ik nogal uithuizig. Thuis weer verder met uitzoeken. Toen we tegen het einde van de middag vroegen of we nog even het systeem konden testen, werd er toch we verschrikt gereageerd. Ondanks dat we duidelijk hadden aangegeven dat we nog dingen uit moesten testen, was men al van mening dat ze het systeem geheel tot hun beschikking hadden. Nu moesten ze “alles weer gaan stoppen en nog meer moeilijke dingen”. Tja… Beter opletten he… Morgenochtend konden we weer testen. Annet kwam later, dus heb ik me er met het eten maar makkelijk vanaf gemaakt. De portie van de  toko uit de vriezer gehaald en opgewarmd. Dat was overigens geen straf 🙂 Na het eten nog even de voorbereidingen treffen voor de bestuursvergadering van de VVE vanavond. Dat wordt een sessie op afstand in het kader van de huidige crisis. Ik heb via skype en via teams iets voorbereid en we moeten maar even zien wat gaat lukken. Net voor ik wilde beginnen, kwam Annet. Die kon toch nog genoeg aan haar werk doen, dus ik opende de vergadering via teams, want daar had het eerste andere bestuurslid zich al aangemeld. Het geluid werkte, wat op zich verbazingwekkend is :(, en nummer twee kam er ook bij. De laatste had geen mogelijkheden om een van beide technieken in te zetten op het moment, dus die heeft mij gebeld en via de speaker mee kunnen overleggen. Halverwege belde onze technische beheerder ook nog even in en konden we meteen wat dingen kortsluiten. In ieder geval laten we de betonrot repareren. We hebben ook een bedrijf gekozen voor het schilderwerk. Die krijgen nog de vraag of ze nog een offerte kunnen uitbrengen voor de resterende rode deuren die de vorige keer “vergeten” waren en dan hebben we dat ook ingepland. Verder de hele agenda doorgwerkt en verdeeld. Nog even televisie kijken nu dan naar bed.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.