Vreemde vogels

Vandaag gaat de derde week in. Ik werk nu precies twee weken thuis 🙁 En ja, het begint te vervelen 🙁 Vandaag veel gecommuniceerd en maar in de lijst met hardware upgrades gedoken. Eerst de makkelijke machines er maar eens uitpikken. De machines met de minste afwijkingen en die overdag mogen. Alles bij elkaar genoeg om de hele dag weer te vullen. Ondertussen zorgt de andere laptop voor het noodzakelijke vermaak. Vandaag was het luchtruim gevuld met vreemde vogels. Veel helikopters, die hoor je echt duidelijk, dus dan zet ik even de flight tracker aan. Er bleek ook nog een toestel te zijn dat het erg leuk vond om heen en weer te vliegen in noord-zuid richting… Heen en weer en heen en weer en heen en weer en… zo maar door… Heel vaag. Even de telelens er bij gepakt voor een plaatje. Na werktijd nog even een buffertje eten gehaald. Even bij de toko een portie halen voor in de vriezer. Tegen beter weten in even naar Zwanenburg gereden om te kijken of Kösem open was. Maar helaas kon je zelfs niets halen:) Het Doner huis verderop was ook dicht, dus maar even op de Tussenmeer gekeken. Daar had ik vorige week besteld, dus die was in ieder geval open. Om thuis geleverd te krijgen, moet je echter te veel bestellen en het wordt alles bij elkaar wel erg duur dan. Je kon echter wel naar binnen. Maximaal twee klanten. Voor beiden was een apart vak gecreëerd, maar ik was de enige. Ik wilde ook nog even langs het tuincentrum voor plantje in de bakken buiten,maar besloot toch maar om eerst thsui te gaan eten. De plantjes komen morgen wel. Na het eten was het weer tijd voor de Krav Maga lockdown training. Een klein uurtje afgebeudl worden in je eigen woonkamer…Colin komt net binnen. Zo lekker voor de televisie gaan hangen en dan straks lekker tukkie doen.

About Peter Hofman 2142 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.