Leeg KMC

Vrijdag. Vrij vandaag. Hoewel het niet echt veel anders voelt om te beginnen. Moet me inhouden om niet naar mijn werk laptop te gaan. Het lastigste is dat die vlak naast mijn eigen laptop staat. Even de dokter gebeld om te vragen of ik wel kon komen om mijn wrat te laten bevriezen, maar E stikstof was op een wordt voorlopig niet geleverd, dus het kon niet eens. Even wat antennes getest voor de flight tracker. De kleine sprietjes doen het het best… Ik had verwacht dat mijn scanner antenne het beter zou doen, maar die is waarschijnlijk te “zwaar” voor de ontvanger. Bij grotere formaten zullen het actieve antennes moeten Zijn denk ik. Toen ging de Skype pieper. Ik werd opgeroepen door een collega, maar dat was een foutje. Hij wilde de gezamenlijke verbinding opzetten, maar wist niet dat ik op vrijdag niet werk. Even bijgekletst en mijn eigen gang weer gegaan. Beetje lezen, beetje televisie kijken, Colin wakker maken, koffie drinken. En beetje de tijd doden. Tegen enen, Colin naar school gebracht voor zijn mondeling biologie. Dat ging nog door. Verder was alles geannuleerd. Nadat ik hem had afgezet even een klein rondje door het parkje achter de school gelopen. Toch nog even een soort van buiten geweest. Nog even in de auto naar mijn eigen Spotify Verrückte Wiedergabeliste geluisterd om nog een beetje vrolijkheid te ervaren 🙂 Daar verzamel ik de foutste liedje uit de afgelopen jaren bij elkaar 🙂 Het was verder helemaal uitgestorven bij school. Normaal gesproken was het een komen en gaan van de jeugd, maar nu… Na een half uurtje was Colin weer klaar en zijn we richting strand gereden om te kijken of we onze visjes konden scoren. Aan het begin van de Zeeweg stonden grote borden en verkeersregelaars. De borden waarschuwden dat de parkeerterreinen dicht waren en probeerden iedereen zo ver te krijgen om te keren. De verkeersregelaars stonden er maar een beetje bij. De parkeerterreinen langs de boulevard waren inderdaad afgesloten. Ook de parkeerplaatsen van Floor waren onbereikbaar. Mara gelukkig konden we gewoon op de afrit gaan staan. We hoorden dat handhaving daar al over geklaagd had, maar de opper-Floor stond vandaag in de kraam en die gaf wel weerwoord. Op de terugweg nog even een portie langs mams gebracht en op naar de boodschappen. Bij de Jumbo moest je in middel in de rij om naar binnen te gaan. Er was een hele laan “IN” gemaakt en een andere laan “UIT”, zodat je elkaar nergens hoefde te kruizen. De karretjes werden tussen die twee lanen schoon gemaakt en uitgedeeld. Colin en ik moesten beiden een eigen kar mee… Boodschappen ingeslagen voor de lunch van zondag en op naar huis. Pizza besteld en een beetje geklust. Na het eten de spullen ingepakt en naar Hillegom gegaan.

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.