Op berenjacht

Vandaag met de hogedrukspuit de vlonder en de tegels in de tuin schoon gespoten. Dat was hard nodig. In de middag nog even naar het dorp gelopen om nog wat voor bij de koffie te hebben morgen en ook de sinaasappelsap was op. Dat leverde mij weer mijn wandelingetje op. Onderweg goed opgelet om alle beren te vinden. Ter vermaak voor de kinderen, hebben veel mensen een teddybeer in de versterkbank gezet en kunnen de kinderen op speurtocht om ze allemaal te vinden. Toen ik weer terug was, samen met Colin de tomatensoep gemaakt. Hij wilde hem uit de losse ingrediënten maken, dus dat was nog een klusje. Hij wil ook graag de tomaten ontveld, dus dat was eerst koken, dan ontvellen. En toen nog even vijfhonderd gram gehakt tot kleine balletjes gedraaid. Annet was tegelijk bezig met het avondeten. Ovenschotel. Nu op de bank naar James Bond kijken.

About Peter Hofman 2197 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.