Lockdown Training

De “werk”week is weer begonnen. Annet was als eerste weg. Die mag al om half zeven beginnen met het begeleiden van de teams. Joep was de volgende. Ik ben maar even aan de eettafel gaan werken. Colin hoeft nergens naar toe deze week en om die nu vroeg zijn bed uit te werken om naar huis te gaan… Bij de baas toch maar een aanvraag gedaan om mijn docking station en een scherm op te halen in Houten. Dan kan ik in Hillegom ook een acceptabele werkplek inrichten en dan hoef ik niet eens naar huis. Na de sprintwissel even een boterhammetje gegeten en toen naar huis afgereisd. Onderweg kwamen we Joep nog tegen in zijn vrachtwagen. Die reed net richting De Zilk. Even langs het PostNl punt om mijn pakjes op te halen. Dacht ik dan, want die bleek “wegens omstandigheden gesloten”. Da’s waarschijnlijk niet zo leuk, maar hoe kom ik nu aan mijn pakjes? Dat maar even via de PostNl site proberen uit te zoeken. Die mijnheer kwam ook niet veel verder dan dat het punt dicht was en hij het niet kon bereiken. Zijn advies was om af en toe maar eens te gaan kijken en dat de ophaal termijn pas in zou gaan vanaf het moment dat ze weer open waren. Dat doen we dus voorlopig maar even. Om de lokale horeca een beetje te steunen, hebben we bij de pataza(a)k patat besteld. Vooralsnog mogen ze online bestellingen opnemen en die door een open deur doorgeven. Hebben ze toch nog een beetje omzet voor zolang het duurt. Morgen komt er weer een persconferentie met mogelijk nieuwe maatregelen. Van GREA kregen we ook nog een nieuwsbrief over de crisis. Omdat we dus geen normale Krav Maga lessen konden krijgen, werd de contributie gehalveerd. Een aantal, waaronder ikzelf, gaven al snel aan dat we de normalen contributie konden blijven betalen als ondersteuning van de school. Ten slotte worden we nog steeds dagelijks gemotiveerd een lockdown-challenge te volgen en twee keer in de week is er een on-line training, dus we vinden niet dat we heel ernstig benadeeld worden. En op deze manier kunnen mensen die misschien wel in de financiële problemen komen makkelijker gebruik maken van de verlaagde contributie. Zo proberen we aan alle kanten de hoofden boven water te houden. Zo meteen Colin naar Monique brengen en dan door naar Hillegom

About Peter Hofman 2227 Articles
Oké dan, ik duik, maak graag foto's en doe een vreemd spelletje wat "geocaching" heet. Verder heb ik thuis nog wat Malawi cichliden zwemmen. Dat geocachen laat zich het beste beschrijven met het gebruiken van miljoenen kostende satellieten om tupperware in het bos te vinden. In het Engels klinkt dat toch allemaal veel beter "I use multi million dollar satellites to find Tupperware in the woods"

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.